Proiecte imobiliare

Lucrari imobiliare in derulare in Brasov

Proiecte rezidentiale in lucru in Brasov

Dezvoltam proiecte imobiliare in intravilanul orasului Brasov. Case individuale livrate la cheie cu finisaje interioare si locuri de parcare. Casele sunt construite traditional, din caramida, dar beneficiaza de izolatii si instalatii moderne. Conceptul acestor locuinte si sistemul constructiv le fac practice si economice. Locuintele ofera mult spatiu util in comparatie cu suprafata construita. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Trepte Panorama

Trepte Panorama

Noul nostru proiect rezidential Trepte Panorama vine sa completeze intreaga dezvoltare imobiliara, pe care firma Trepte a desfasurat-o in acesta zona a orasului.

Mai multe detalii
Trepte Living

Trepte Living

Ansamblu rezidential Trepte Living, alcatuit din 20 de case rezidentiale, moderne, in Brasov, situat pe strada Dihamului.

Mai multe detalii

Dezvoltare imobiliară

Dezvoltarea imobiliara in viziunea noastra reprezinta construirea de ansambluri rezidentiale in care proprietarii sa fie cat mai aprope de pamant. Pe scurt, ne place sa construim case in care sa locuiasca o singura familie. Casele sunt construite traditional, din caramida, dar beneficiaza de izolatii si instalatii moderne. Conceptul acestor locuinte si sistemul constructiv le fac practice si economice. Locuintele ofera mult spatiu util in comparatie cu suprafata construita. Obiectivul nostru este sa construim case cu unul dintre cele mai bune raporturi calitate/pret. Economicul nu dauneaza confortului, astfel incat constructiile noastre sa poata asigura o calitate normala a vietii la un cost redus. Ne bucuram sa vedem ca ceea ce construim reprezinta de cele mai multe ori prima casa pentru clientii nostri si ca putem sa asiguram un cadru pentru pastrarea si dezvoltarea valorilor familiei.

Competenţe şi calificări

Ca şi companie naţională de construcţii, TREPTE dispune de personal variat cu competenţe în realizarea de proiecte (ingineri, consultanţi, etc) şi de construcţii (dulgheri, zidari, zugravi, lăcătuşi, instalatori, electricieni, etc).

Proiectele imobiliare sunt axate în egală măsură pe construirea de loturi de locuinţe individuale care oferă întreg confortul necesar şi accesibilitate în ceea ce priveşte preţul pentru public, cât şi pe construcţiile industriale adaptate nevoilor clienţilor. Gama largă de calificări permite derularea proiectelor din faza de concepţie până la finalizarea efectivă a lucrărilor:

- Ingineri constructori
- Ingineri generalişti
- Inginerii polivalenţi
- Consultanţi şi firme de consultanţă
- Electricieni
- Instalatori
- Dulgheri
- Zidari
- Zugravi
- Faianţari
- Lăcătuşi

Pentru alte detalii vă rugăm sa ne contactati

Despre noi

Fondată în 2002, TREPTE SRL este o afacere de familie al cărei sediu social este situat în Brașov, România. Specializată în realizarea de proiecte imobiliare și industriale, compania iese în evidență față de concurență prin calitatea lucrărilor executate conform politicii de dezvoltare durabilă.

Detalii

TREPTE SRL - Romania

Str. Nicolae Titulescu Nr.2
500010 Brasov
Romania

Tel.: +40 372 998 623
Detalii

TREPTE SRL - Franta

ZA les Renardières Hôtel d'entreprise
1 rue Montchavant
77250 Moret Loing et Orvanne
France

Detalii