Proiecte imobiliare finalizate

Ansambluri rezidentiale in Brasov, formate din case individuale

Proiecte rezidentiale finalizate in Brasov

Ansambluri rezidentiale in Brasov, formate din case individuale. Livrare la cheie, inclusiv gresia, faianța, parchetul, obiectele sanitare, centrala termică, etc. Casele au locul de parcare inclus in pret.

Trepte Living

Trepte Living

Ansamblu rezidential Trepte Living, alcatuit din 20 de case rezidentiale, moderne, in Brasov, situat pe strada Dihamului.

Mai multe detalii
Green Residence

Green Residence

Ansamblul rezidential "Trepte Green Residence" Brasov, str. Dimitrie Anghel - str. Dihamului, este format din 30 de case individuale.

Mai multe detalii
Parkhouse

Parkhouse

Proiectul rezidential Parkhouse este compus din 13 case individuale si este locat pe Aleea Cioplea in cartierul Bartolomeu din Brasov.

Mai multe detalii
Rainbow

Rainbow

Ansamblul rezidențial "Rainbow" Brașov este un proiect imobiliar ce este format din 12 case înșiruite.

Mai multe detalii
Younghouse

Younghouse

Ansamblu rezidential format din 10 case individuale. Livrare la cheie, inclusiv gresia, faianța, parchetul, obiectele sanitare, centrala termică, etc.

Mai multe detalii
Islaz 3

Islaz 3

Proiectul rezidential Islaz 3 este reprezentat de o vila cu apartamente situata in zona veche a Brasovului.

Mai multe detalii
Cityhouse

Cityhouse

Proiect rezidential alcatuit din 10 case individuale. Livrare la cheie, curte proprie si loc de parcare, acces rapid spre centrul si zona comerciala a orasului.

Mai multe detalii
Townhouse

Townhouse

Proiect imobiliar cu 10 case individuale cu livrare la cheie, curte, loc de parcare si acces rapid spre centrul Brasovului.

Mai multe detalii
Dihamului

Dihamului

Proiectul residential este compus din 8 case insiruite de mari dimensiuni si este locat pe Strada Dihamului in cartierul Bartolomeu din Brasov.

Mai multe detalii
Hotel Trepte

Hotel Trepte

Apartamente de inchiriat in zona centrala a Brasovului - Trepte Studios

Mai multe detalii

Caracteristici generale

Casele sunt construite traditional, din caramida, dar beneficiaza de izolatii si instalatii moderne. Conceptul acestor locuinte si sistemul constructiv le fac practice si economice. Locuintele ofera mult spatiu util in comparatie cu suprafata construita. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Despre noi

Fondată în 2002, TREPTE SRL este o afacere de familie al cărei sediu social este situat în Brașov, România. Specializată în realizarea de proiecte imobiliare și industriale, compania iese în evidență față de concurență prin calitatea lucrărilor executate conform politicii de dezvoltare durabilă.

Detalii

TREPTE SRL - Romania

Str. Nicolae Titulescu Nr.2
500010 Brasov
Romania

Tel.: +40 372 998 623
Detalii

TREPTE SRL - Franta

ZA les Renardières Hôtel d'entreprise
1 rue Montchavant
77250 Moret Loing et Orvanne
France

Detalii