Proiecte imobiliare

Lucrari imobiliare in derulare in Brasov

Proiecte rezidentiale in lucru in Brasov

Dezvoltam proiecte imobiliare in intravilanul orasului Brasov. Case individuale livrate la cheie cu finisaje interioare si locuri de parcare. Casele sunt construite traditional, din caramida, dar beneficiaza de izolatii si instalatii moderne. Conceptul acestor locuinte si sistemul constructiv le fac practice si economice. Locuintele ofera mult spatiu util in comparatie cu suprafata construita. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Trepte Green Residence

Trepte Green Residence

Ansamblul rezidential "Trepte Green Residence" Brasov, str. Dimitrie Anghel - str. Dihamului, este format din 30 de case individuale.

Mai multe detalii
Parkhouse

Parkhouse

Proiectul rezidential Parkhouse este compus din 13 case individuale si este locat pe Aleea Cioplea in cartierul Bartolomeu din Brasov.

Mai multe detalii

Dezvoltare imobiliara

Dezvoltarea imobiliara in viziunea noastra reprezinta construirea de ansambluri rezidentiale in care propietarii sa fie cat mai aprope de pamant. Pe scurt, ne place sa construim case in care sa locuiasaca o singura familie. Casele sunt construite traditional, din caramida, dar beneficiaza de izolatii si instalatii moderne. Conceptul acestor locuinte si sistemul constructiv le fac practice si economice. Locuintele ofera mult spatiu util in comparatie cu suprafata construita. Obiectivul nostru este sa construim case cu unul dintre cele mai bune raporturi calitate/pret. Economicul nu dauneaza comfortului, astfel incat constructiile noastre sa poata asigura o calitate normala a vietii la un cost redus. Ne bucuram sa vedem ca ceea ce construim reprezinta de cele mai multe ori prima casa pentru clientii nostri si ca putem sa asiguram un cadru pentru pastrarea si dezvoltarea valorilor familiei.

Competente si calificări

Ca și companie națională de construcții, TREPTE dispune de personal variat cu competențe în realizarea de proiecte (ingineri, consultanți, etc) și de construcții (dulgheri, zidari, zugravi, lăcătuși, instalatori, electricieni, etc).

Proiectele imobiliare sunt axate în egală măsură pe construirea de loturi de locuințe individuale care oferă întreg confortul necesar și accesibilitate în ceea ce privește prețul pentru public, cât și pe construcțiile industriale adaptate nevoilor clienților. Gama largă de calificări permite derularea proiectelor din faza de concepție până la finalizarea efectivă a lucrărilor:

- Ingineri constructori
- Ingineri generaliști
- Inginerii polivalenți
- Consultanți și firme de consultanță
- Electricieni
- Instalatori
- Dulgheri
- Zidari
- Zugravi
- Faianțari
- Lăcătuși

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati

Despre noi

Fondată în 2002, TREPTE SRL este o afacere de familie al cărei sediu social este situat în Brașov, România. Specializată în realizarea de proiecte imobiliare și industriale, compania iese în evidență față de concurență prin calitatea lucrărilor executate conform politicii de dezvoltare durabilă.

Detalii

TREPTE SRL - Romania

B-dul Eroilor nr. 3A
500007 Brasov
Romania
T: +40 372 998 623
F: +40 268 410 818
Detalii

TREPTE SRL - Franta

1 rue de Montchavant
77250 Ecuelles
France
Detalii